ADX 125

3.595

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τετράχρονος
ΨΥΞΗ Υγρόψυκτος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ / ΒΑΛΒΙΔΕΣ 1 / 4
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ 53 x 56,5
ΚΥΒΙΣΜΟΣ 124,7
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ EFI CONTINENTAL
ΕΚΚΙΝΗΣΗ Μίζα
ΙΣΧΥΣ 12.3ps /7.500rpm
ΡΟΠΗ 11.5Nm /7.000rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 2.6 L / 100 km
(WMTC3)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 15 L
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ) 153kg
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ Δίσκος 260 mm
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ Δίσκος 233mm
ABS Δικάναλο CONTINENTAL
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Τηλεσκοπικό
Πιρούνι 90mm
ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ Monoshock
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 120/70-13 59P
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 130/70-13 63P
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ) 1980 x 780 x 1225
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 810 mm

Α. DXει στα δύσκολα!

Advanced riding experience

Επιθετική Σχεδίαση –LED προβολείς και DRL

Η σχεδίαση του ADX αποπνέει ένα γοητευτικό δυναμισμό, με επιφάνειες γεμάτες γωνίες και ένα επιθετικό “βλέμμα”, χάρη στους δίδυμους LED προβολείς και τα επίσης LED φώτα ημέρας (DRL).

 

Σύστημα ABS

Το ADX 125 είναι ένα από τα λίγα scooter της κατηγορίας του που είναι εφοδιασμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα ABS, εμπνέοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε κάθε φρενάρισμα ανεξαρτήτως συνθηκών του οδοστρώματος.

Στάνταρ Traction Control στον Εξοπλισμό

Το σύστημα traction control ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του ADX 125, εκμηδενίζοντας κάθε πιθανότητα γλιστρήματος του πίσω τροχού λόγω μειωμένης πρόσφυσης.

LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα

Το ιδιαίτερο σχήμα της ουράς στο ADX τονίζεται από το LED πίσω φωτιστικό σώμα, που δίνει μια μοναδική όψη στο μικρό urban adventure scooter της SYM.

Αποθηκευτικός Χώρος για Ένα Κράνος

Κάτω από τη σέλα του ADX υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος.

 

Σύστημα Keyless και Θύρα USB

Το ADX διαθέτει σύστημα keyless για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ δίπλα στον κεντρικό διακόπτη είναι τοποθετημένη η θύρα USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου του αναβάτη.

 

Σύστημα A.L.E.H.

Το σύστημα A.L.E.H. είναι μια ειδικά σχεδιασμένη μέθοδος στήριξης του κινητήρα, η οποία εκμηδενίζει το φαινόμενο ανύψωσης στις απότομες επιταχύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις στις εκκινήσεις, ενώ αυξάνει και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια ελιγμών με πιο υψηλές ταχύτητες.

 

TFT Οθόνη με Αυτόματη Προσαρμογή

Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα πρακτική η TFT οθόνη του ADX, διαθέτει τρία εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Εκτός των χρήσιμων και ευανάγνωστων πληροφοριών που προβάλλει, διαθέτει και τη δυνατότητα αυτόματης μεταβολής του φόντου, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.

 

Adventure Χάραξη Ελαστικών

Η χάραξη των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης της Kenda, τονίζουν τον adventure χαρακτήρα του ADX. Με μελετημένες αυλακώσεις για την απομάκρυνση του νερού, προσφέρουν τη δυνατότητα για οδήγηση και σε χωματόδρομους.

 

Monoshock Πίσω Ανάρτηση

Το σχεδόν οριζόντια τοποθετημένο πίσω αμορτισέρ, είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα σωστές αποσβέσεις, προσδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 

Χαμηλά Τοποθετημένο Ρεζερβουάρ

Το ρεζερβουάρ του ADX είναι τοποθετημένο χαμηλά, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση των μαζών και τη διατήρηση του χαμηλού κέντρου βάρους, ενώ παράλληλα γίνεται εύκολα και ο ανεφοδιασμός, χωρίς να απαιτείται να κατέβει ο αναβάτης από τη σέλα. Η χωρητικότητά του είναι στα 15 λίτρα και σε συνδυασμό με την κατανάλωσή των 2,6L/100km (WMTC3) η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα!

 

Υγρόψυκτος Κινητήρας Υψηλών Επιδόσεων

Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας του ADX αποδίδει 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Ο ψεκασμός της Continental φροντίζει για τη σωστή αναλογία μείγματος ανά πάσα στιγμή, επιτυγχάνοντας επιδόσεις και οικονομία.

Action Bikes
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε.

Ωράριο:

Δευτέρα, Τετάρτη: 08:00–16:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:00–14:30, 17:30–20:30
Σάββατο: 8:00–14:30

Νοταρά και Αμερικής, Πάτρα 264 42
261 043 4320
info@actionbikes.gr