800X PRO

9.290 €  

Νέα Προνομιακή Τιμή  ΕΔΩ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τετράχρονος
Υγρόψυκτος
799cc
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ 2 εν σειρά – DOHC / 8
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ 88mm x 65.7mm
ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 13:1
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ EFI
ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ Υγρό Κάρτερ
ΚΙΒΩΤΙΟ 6 Ταχύτητες
ΙΣΧΥΣ 95 ps / 9.000rpm
ΡΟΠΗ 79 Nm /7.500rpm
ΕΚΚΙΝΗΣΗ Μίζα
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 19 L
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4.8L/100Km
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ) 2238 × 880 × 1399
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1510mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ 275mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 875 mm
ΒΑΡΟΣ 177 kg (χωρίς καύσιμο)
190 kg (πλήρης υγρών)
ΓΩΝΙΑ ΚΑΣΤΕΡ 26.1°
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ Δύο δίσκοι 310mm
Με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ Ένας δίσκος
Με δαγκάνα μονού εμβόλου
ABS Δικάναλο
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ Ανεστραμμένο πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι KYB
Monoshock – 240mm
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ Πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ
KYB – 240mm
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. PIRELLI Scorpion Rally STR
90/90-21
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. PIRELLI Scorpion Rally STR
150/70-18

Η 800X PRO αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία, με έναν από τους δυνατότερους κινητήρες και το χαμηλότερο βάρος!

Με αναρτήσεις KYB, TFT οθόνη, στάνταρ traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης, αισθητήρες ελαστικών, σταμπιλιζατέρ τιμονιού και σύστημα quickshifter, αλλάζει ριζικά τα δεδομένα των Adventure bikes.

360°

Εκπληκτικές Επιδόσεις

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας της KOVE 800X PRO, με χωρητικότητα 799cc, αναδεικνύεται ως ένα από τα σημεία αναφοράς στην κατηγορία. Η εντυπωσιακή ισχύς του αγγίζει τους 95 ίππους, ενώ η ροπή φτάνει τα 79Nm! Οι υπερτετράγωνες διαστάσεις του μαρτυρούν διάρκειας της δύναμης, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για ταξίδια. Σε συνδυασμό με το ελαφρύ σύνολο, η 800X PRO κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας ως προς το λόγο ισχύος/βάρους, με 0,37 kW/kg. Οι εκπληκτικές επιδόσεις της, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος, προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μόλις 4,8 l/100km (WMTC3), εξασφαλίζει υψηλή αυτονομία προσφέροντας στον αναβάτη του περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες για απολαυστικές εμπειρίες.

 

Αναρτήσεις KYB

Το ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι και το πίσω αμορτισέρ της 800X PRO προέρχονται αμφότερα από την KYB και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, σε ό,τι αφορά την προφόρτιση και τις αποσβέσεις, με τις αναρτήσεις να είναι σχεδιασμένες για άνεση και ασφάλεια, τόσο στην άσφαλτο όσο και σε χωμάτινα τερέν.

 

Σταμπιλιζατέρ Τιμονιού – LED Προβολείς

Το πακέτο της υποδειγματικής συμπεριφοράς της 800X PRO συμπληρώνεται από το σταμπιλιζατέρ τιμονιού, το οποίο είναι τοποθετημένο κάτω από το μπροστινό μέρος του τιμονιού και εκμηδενίζει την πιθανότητα ταλαντώσεων του μπροστινού κατά την επιτάχυνση ή την απότομη ανάδραση στο τιμόνι σε περίπτωση εμποδίων στο χώμα. Οι δίδυμοι LED προβολείς σε στιλ προτζέκτορα, διαθέτουν έναν από τους καλύτερους λόγους μεγέθους/αποτελεσματικότητας δέσμης, συμβάλλοντας και στην επιθετική όψη της μοτοσυκλέτας.

 

Έγχρωμη TFT Οθόνη

Η κάθετα τοποθετημένη οθόνη της 800X PRO προβάλλει πλήθος πληροφοριών με ευανάγνωστες ενδείξεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν ένα πλήρες trip master και την πίεση/θερμοκρασία των ελαστικών, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μοιάζει με τα όργανα πλοήγησης των rally μοτοσυκλετών. Διαθέτει δύο διαφορετικά θεματικά interfaces και αυτόματη εναλλαγή φόντου, ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

 

Το βάρος – και ιδιαίτερα η κατανομή του- είναι από τα στοιχεία που καθορίζουν την μοναδικότητα της 800X PRO και έχει δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στο επί μέρους σχεδιασμό των εξαρτημάτων. Το ρεζερβουάρ αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, με ένα μεγάλο τμήμα του να επεκτείνεται κάτω από τη σέλα, πετυχαίνοντας έτσι μεγάλη χωρητικότητα (20L), μαζεμένες διαστάσεις και συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους.

 

Αλουμινένια Ποδιά Κινητήρα

Ο ξεκάθαρα adventure προσανατολισμός της 800X PRO τονίζεται και από το σχεδιασμό της μεγάλης αλουμινένιας ποδιάς κάτω από τον κινητήρα, η οποία προσφέρει ολοκληρωτική προστασία με υψηλό επίπεδο αντοχής απέναντι σε κάθε εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει η μοτοσυκλέτα, κυρίως στις χωμάτινες διαδρομές.
Ακτινικές Τετραπίστονες Δαγκάνες – Απενεργοποιούμενο ABS
Οι ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες της TAISKO κατασκευάζονται από το ίδιο το εργοστάσιο της KOVE και έχουν δοκιμαστεί στις πιο απαιτητικές συνθήκες, αλλά και μέσα στους αγώνες. Πρόκειται για ένα πακέτο φρένων με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, που σε συνδυασμό με το σύστημα ABS, το οποίο διαθέτει δυνατότητα μερικής (για τον πίσω τροχό) ή ολικής απενεργοποίησης, εμπνέει εμπιστοσύνη στον αναβάτη.

Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής

Το αλουμινένιο τιμόνι μεταβλητής διατομής, έχει μεγάλο πλάτος και προσφέρει ιδανικό μοχλό για τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ενώ το ύψος του και η έδρασή του στα επίσης αλουμινένια καβαλέτα, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να βολεύουν τον αναβάτη ακόμη και όταν οδηγεί όρθιος στα μαρσπιέ.

 

 

 

Ποιοτικοί και Λειτουργικοί Διακόπτες

Η απλότητα και το υψηλό επίπεδο ποιότητας, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους διακόπτες της 800Χ PRO, με την μελετημένη λειτουργικότητα να κάνει εύκολο το χειρισμό τους.

 

Action Bikes
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε.

Ωράριο:

Δευτέρα, Τετάρτη: 08:00–16:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:00–14:30, 17:30–20:30
Σάββατο: 8:00–14:30

Νοταρά και Αμερικής, Πάτρα 264 42
261 043 4320
info@actionbikes.gr